ΨΥΞΗ – ΘΕΡΜΑΝΣΗ

“Υψηλού Επιπέδου Τεχνικές Λύσεις”

Αξιόπιστες λύσεις, υψηλών προδιαγραφών

Στην Υδροκατασκευαστική Δωδεκανήσου Αντωνόγλου, στη Ρόδο, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Με αρωγό την πολυετή εμπειρία και την άρτια τεχνική μας κατάρτιση, προβαίνουμε σε άψογες τεχνικές λύσεις, με εγγυημένα αποτελέσματα εργασίας. Γνωρίζουμε καλά πως κάθε χώρος -οικιακός και επαγγελματικός- έχει τις δικές του, ιδιαίτερες ανάγκες για θέρμανση και ψύξη. Το κατάλληλο σύστημα θέρμανσης/ψύξης για κάθε χώρο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως: η ιδιαίτερη χρήση του χώρου, το μέγεθός του, η χρονολογία κατασκευής του, η τοποθεσία του και, φυσικά, ο αριθμός των ατόμων που ζουν/εργάζονται στο χώρο.

Στην Υδροκατασκευαστική Δωδεκανήσου Αντωνόγλου, λαμβάνουμε υπόψη όλους τους προαναφερθέντες παράγοντες κατά τη μελέτη ενός συστήματος θέρμανσης ή ψύξης. Επιπροσθέτως, μέλημά μας είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις για εξοικονόμηση ενέργειας, για μεγαλύτερη οικονομία και για, όσο το δυνατόν, μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προβαίνουμε στην εγκατάσταση συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, ενώ φροντίζουμε και για την ορθή συντήρησή τους, ώστε να διατηρούνται στο χρόνο και να προλαμβάνονται οι φθορές τους. Εργαζόμαστε, πάντα, ανάλογα με τις ανάγκες εκάστοτε χώρου για ψύξη και θέρμανση, στοχεύοντας στην πλήρη κάλυψή τους, αλλά και στη διατήρηση των ενεργειακών επιπέδων εκάστοτε χώρου, μέσω της μείωσης απωλειών θερμότητας.

“Η υψηλή ποιότητα των εργασιών μας, τα υλικά νέας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε και η παροχή άμεσης και άριστης εξυπηρέτησης μάς έχουν καταστήσει άξιους της εμπιστοσύνης σας.”

Στην Υδροκατασκευαστική Δωδεκανήσου Αντωνόγλου, εγκαθιστούμε συστήματα θέρμανσης με καύση πετρελαίου και με καύση φυσικού αερίου.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:
-Εγκατάσταση/επισκευή συστημάτων θέρμανσης (κεντρική και αυτόνομη)
-Μελέτη/τοποθέτηση λεβήτων πετρελαίου
-Εγκατάσταση/επισκευή λεβητοστασίων
-Εγκατάσταση/επισκευή ηλεκτρικών boilers
-Επισκευή/αντικατάσταση σωληνώσεων θέρμανσης
-Service θερμικών καυστήρων και θερμικών κυκλοφορητών
-Συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης

Εξειδικευόμαστε στη μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την επισκευή αντλιών θερμότητας. Στόχος μας, η απόδοση των αντλιών θερμότητας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους! Οι αντλίες θερμότητας, ως συσκευές νέου τύπου, αντικαθιστούν τα συστήματα θέρμανσης και τους λέβητες πετρελαίου. Επιπροσθέτως, μπορεί να παραγάγουν ψύξη το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα οι αντλίες, εκμεταλλευόμενες και αξιοποιώντας την εξωτερική ενέργεια του περιβάλλοντος, παράγουν θερμότητα και δροσισμό σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα είδη αντλιών θερμότητας είναι:
– Αντλίες θερμότητας αέρος / αέρος
– Αντλίες θερμότητας αέρος / νερού
– Αντλίες θερμότητας νερού / νερού

Υδροκατασκευαστική Δωδεκανήσου Αντωνόγλου

“με την Εγγύηση Ποιότητας του Ονόματός μας!”

Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Στείλτε μας το μήνυμά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας